Tarife

*Pentru limbile de largă circulaţie (engleză, franceză, spaniolă, italiană).

22lei/pagina

Servicii de traducere scrisa începând de la 22 lei pe pagina normată.

150lei/h

Servicii de interpretariat începând de la 150 lei pe oră de interpretariat.

Oferta speciala Limba ceha si limba slovaca : de la 35 lei / pagina normata.

Vă rugăm să ne contactaţi pentru o cotaţie de preţ în limba dorită.

• Traducerile in domeniul tehnic, medical sau orice alt domeniu specializat necesită cotaţii de preţ personalizate pentru fiecare comandă in parte.
• Fiecare comandă primeşte cotaţii individuale, în funcţie de termenul de predare, nivelul de dificultate, numărul de pagini şi de negocierea directă cu clientul.

Reduceri

Pot fi negociate de comun acord reduceri de preţ în funcţie de numărul de pagini, termenul de predare, precum şi de nivelul de dificultate al textului ce urmează a fi tradus.

Taxa de urgenţa

Pentru traduceri cu termen de predare foarte scurt (1-3 ore sau pentru aceeaşi zi) se aplică o taxa de urgenţă, în funcţie de dificultate. Nu necesită taxa de urgenţă traducerile cu termene de predare de 24 ore sau mai mari, în limita capacităţii de lucru.

Ce este o pagină normată ?

O pagina normată/standard este cotată la 2000 de caractere cu spaţii. 

Dacă utilizaţi programul Microsoft Office 2007, pentru a stabili numărul de pagini dintr-un document Word, accesaţi Revizuire – Contor de cuvinte si vă va rezulta numărul total de caractere, pe care il veţi imparţi la 2000 şi astfel veţi obţine numărul de pagini tarifabile.

Tarifarea minimă este contravaloarea unei pagini.

ro_RO